Go to Top

Te koop

Fabio

fabio-GestutSiebenbergen

Te koop: Fabio (Aquarel x Lorton)

Geboren: 2010

Fabio is een zeer brave en mooie allround vosruin van ca. 1.60m. Fabio is netjes gereden onder het zadel en voor de wagen. Ook loopt hij aan de dubbele lijnen. Deze prachtige sportieve ruin is erg mensgericht en beschikt over een super karakter! Hij wil altijd voor je werken en heeft 3 hele goede gangen.

Bel voor meer info: 06 – 2000 9565

Of klik hier voor meer foto’s  >>>

Zoey

merrie Zoey

Te koop: Zoey

Geboren: 2005

Een fijne werkwillige merrie, erg braaf in de omgang en met rijden. Beschikt over 3 hele goede gangen en is braaf op de trailer en bij de smid. Ze is 10 jaar oud en ca. 1.63m. Door haar goede karakter is ze eventueel ook geschikt voor een wat minder ervaren ruiter .

Wilt u meer informatie over Zoey of een bezichtiging, dan verwijzen we u graag naar onze contact pagina of bel met 06 – 2000 9565

Meer informatie over Zoey vindt u ook hier >>>

Ramon

vosruin Ramon

Te koop: Ramon

Geboren: 2011

Deze prachtige blikvanger heeft een heel goed karakter, is erg braaf en rustig op stal en in de omgang. Hij is 3,5 jaar en 1.67m. Hij is zadel mak en loopt braaf voor de wagen, aan de dubbele lijnen en voor de sleep. Een erg veelzijdig paard voor alle disciplines van de paardensport. Een belofte voor de toekomst. Hij is braaf op de trailer en bij de smid. Daarbij beschikt over 3 hele goede gangen.

Meer weten? Bel dan: 06 – 2000 9565

Of klik hier voor meer foto’s  >>>